BETANO.com, unul dintre cei mai dinamici operatori europeni de pariuri sportive și cazinou online, donează 100.000 de euro către Crucea Roșie Română pentru achiziționarea de echipamente urgente și necesare pentru spitalele din România.   

Crucea Roșie Română va folosi această donație pentru achiziționarea de echipamente medicale de protecție, care vor fi ulterior donate în comunitățile din România unde există cea mai mare nevoie de sprijin. Astfel, resursele vor facilita crearea unor condiții suplimentare de siguranță pentru cadrele medicale aflate în prima linie de luptă împotriva COVID-19, dar și pentru apărarea sănătății și vieții pacienților români.

“Anul acesta a fost și va continua să fie o provocare pentru toate țările, iar acum, mai mult ca oricând, trebuie să fim solidari și să ne implicăm: oameni, organizații neguvernamentale, companii și autorități, deopotrivă, în a ajuta fiecare cum putem. Am ales să sprijinim eroii de astăzi în eforturile lor neobosite împotriva COVID-19, acum când lupta s-a mutat din stadioane în spitale. Avem o perioadă dificilă în față, iar adevărata dovadă de responsabilitate vine, de fapt, din urmările acțiunilor noastre. Doar împreună o vom putea depăși cât mai repede, cu un impact cât mai mic pentru România și români”, a declarat  Dragoș Mîndreci, Country Manager BETANO Romania.

Compania a luat decizii similare de susținere a comunităților din toate țările în care este prezentă, într-un gest de responsabilitate socială la nivel regional. Astfel, Betano a donat 250.000 de măști de protecție către Ministerul Sănătății din Grecia, două aparate hematologie către Ministerul Sănătății din Cipru, iar în Portugalia, compania a donat 50.000 de euro pentru spitalele din Braga, utilizați pentru achiziționarea de echipamente și materiale necesare. 

BETANO evaluează în permanență posibilitatea adoptării unor măsuri și acțiuni suplimentare prin care să contribuie la efortul comun al societății în lupta împotriva COVID-19. În acest sens, compania îndeamnă oamenii, prin intermediul unei campanii de comunicare, să îi urmeze inițiativa și să sprijine Crucea Roșie Română prin donații de 2 euro, printr-un mesaj text la numărul de telefon 8827. 

***

Despre BETANO.com

BETANO.com este parte a unuia dintre cei mai dinamici operatori europeni de jocuri de noroc online, care folosește cele mai noi tehnologii pentru a oferi o interfață prietenoasă membrilor și o experiență de pariuri și cazinou online completă. Platforma pune la dispoziția membrilor o gamă variată de activități de pariuri, precum pariuri sportive, pariuri sportive live, cazinou și cazinou live. Oferind servicii de înaltă calitate, precum asistență rapidă, tranzacții sigure și rapide, platforma BETANO este special gândită pentru a răspunde nevoilor membrilor săi și a le oferi o experiență online plăcută. 

BETANO.com este parte a GML Interactive, o companie de jocuri de noroc online cu sediul în Malta, care operează legal în Grecia și Cipru sub brandul Stoiximan, iar în România, Germania și Portugalia, sub brandul internațional Betano.

Pentru mai multe detalii, vizitați: BETANO.com