98% dintre utilizatorii de jacuzzi spun că starea lor de bine este importantă pentru ei şi că utilizarea regulată a căzii cu hidromasaj le poate ajuta atât sănătatea fizică și mentală, cât și aspectul pielii și creșterea părului. Relaxarea într-o cadă cu hidromasaj nu este doar plăcută, ci are şi beneficii legate de frumusețe. În plus, totul este natural, așa că nu există efecte secundare pentru care să vă faceți griji.

Păr mai lung, mai moale

Circulația îmbunătățită cauzată de apa fierbinte poate reduce producția de ulei, ceea ce înseamnă că părul dvs va trebui să fie spălat mai rar și va fi mai sănătos. Şampoanele și balsamurile determină dezechilibrarea producţiei uleiurilor naturale, motiv pentru care este mai bine să spălaţi părul mai rar. Alternativ, faceți o baie în cada cu hidromasaj pentru a reduce producția de ulei și pentru a obține beneficiile protejării naturale pentru părul lucios.

O piele mai curată

Utilizarea aburului este folosită în tratamentele de înfrumusețare de ani de zile, fie că este vorba de o baie fierbinte, o baie de aburi sau aburi faciali. Apa fierbinte și aburul dintr-o cadă cu hidromasaj deschid porii, astfel încât uleiul și murdăria pot fi îndepărtate mai uşor. De asemenea, este posibil să transpirați, ceea ce este o modalitate excelentă de a detoxifia pielea, deoarece toxinele sunt atrase la suprafață și apoi sunt distruse de mineralele din apă. Pentru a vă ajuta și mai mult pielea, odată ce aţi terminat sesiunea relaxantă în cada cu hidromasaj, puteți să faceţi rutina obișnuită de îngrijire a pielii, deoarece porii vor fi deschiși și pielea va fi moale, astfel încât va absorbi mai ușor produsele, oferind rezultate optime.

Părul și pielea beneficiază de o circulație îmbunătățită

Temperatura apei din cada cu hidromasaj va creşte fluxul de sânge, care este benefic pentru multe părți și funcții diferite ale corpului și înseamnă că orice rezultat pe care îl vedeți în pielea dvs. va fi de lungă durată. Această circulație crescută este excelentă pentru încetinirea îmbătrânirii pielii și poate îmbunătăți tenul în general. De asemenea, înseamnă că mai mult sânge ajunge la foliculii de păr și încurajează creșterea, așa că este posibil să observați că părul creşte mai repede.

Renunță la clor

Beneficiile relaxării într-o cadă cu hidromasaj pot fi inversate dacă folosiți substanțe chimice, în special clorul, pentru a menține apa curată. Clorul este binecunoscut pentru uscarea pielii și a părului, mai ales dacă aveți o afecțiune a pielii, cum ar fi eczema, sau dacă sunteți expus frecvent la aceasta.

Pentru a renunţa complet la substanțe chimice, va necesita puțin mai mult efort, dar pielea și părul dvs. vor fi mai fericite. Înlocuiți cartușul filtrului de două ori mai des decât ați face-o dacă ați avea substanțe chimice. De asemenea, va trebui să scurgeți și să umpleți apa mai des, aproximativ la fiecare 3 luni. Utilizați o combinație de dezinfectant cu ozon și un purificator de minerale pentru a ține bacteriile la distanță și verificați în mod regulat dacă nivelul pH-ului apei este echilibrat.

Dacă vreţi să beneficiaţi de avantajele hidromasajului pentru piele şi păr, pe brasovsweetretreat.com vă puteţi rezerva, pentru câteva zile, un apartament la Braşov cu jacuzzi privat în aer liber şi cu vedere la muntele Tâmpa.