Majoritatea dorim sa avem o garderoba mare si diversificata, fapt pentru care investim considerabil în sectorul fashion cumparand in haine, pantofi si accesorii. Totusi, aceste piese pot fi achizitionate si la preturi relativ mai mici decât in mod normal , iar calitatea este aceeasi. Putem achizitiona hainele dorite si putem economisi in acelasi timp sume considerabile de bani. Pentru a putea face acest lucru, este important ca hainele sa fie achizitonate in anumite perioade ale anului sau prin intermediul site-urilor care publica vouchere și reduceri .

Mai jos gasessti informatii despre surse sau perioade cand poti profita de reduceri

Site-uri care publica cupoane și reduceri tot timpul anului

Un astfel de site specializat este cupon-reducere.ro în care vei găsi tot timpul anului publicate reduceri sau cupoane de reducere de la cele mai importante magazine online diin Romania ce au în oferta produse fashion dar și alte categorii . Un cupon reducere , voucher sau cod reducere în general în mediul online înseamnă o secvența de caractere (de exemplu cupon10) pe care le vei introduce în cosul de cumpărături și vei obtine instant reducere la produsele aflate în cos . De obicei aceste coduri de reducere sunt oferite de către magazinele online , și se găsesc pe site-urile magazinelor respective , sau folosind un site specializat le vom găsi grupate în același loc și astfel vom economisi nu numai bani (prin reducerea obtinuta) dar și timp .

Sezonul lichidarilor de stoc

In perioada lichidarilor de stoc se pot gasi piese extrem de frumoase, la preturi relativ mici. Exista preturi reduse chiar si cu 50% pentru anumite haine si accesorii, fapt pentru care majoritatea persoanelor asteapta cu nerabdare aceasta perioada pentru a-si umple cosurile de cumparaturi.

Toate magazinele au perioade in care stocurile sunt lichidate, iar aceste evenimente sunt deseori anuntate pe social media, mai exact pe paginile magazinelor. De altfel, in mall-uri exista bannere cu anunturi, in timp ce in mediul virtual exista reclame pe Youtube, Google si alte platforme. In acest mod, informatia este raspandita publicului larg.

Sezonul de reduceri

In fiecare perioada a anului exista sezonul de reduceri, indiferent daca este vorba de Black Friday , Crăciun sau de ofertele magazinelor. Aceste perioade sunt deseori anuntate in prealabil, iar clientii vor avea posibilitatea sa achizitioneze produsele dorite la un pret accesibil.

Aceste tipuri de reduceri se aplica in cazul tuturor produselor, de la articole fashion la produse de make-up si beauty, iar ofertele se regasesc atat in magazinele fizice, cat si in cele online. Totusi, este recomandat sa cauți și în spatiul online , deoarece aici pot fi gasite numeroase alte oferte exclusive de la diverse magazine .

Outlet

In magazine tip outlet pot fi gasite articole reprezentative pentru brandurile de renume, la un pret extrem de accesibil pentru oricine. Acestea au fost scoase din stoc si comercializate din nou, mult mai ieftin. In astfel de unitati, pot fi gasite diferite tipuri de haine. Dintr-un outlet se pot cumpara articole pentru tinute rock, clasice sau chiar e-girl/ e-boy. Lista finala de cumparaturi depinde doar de tine