Daca locuiesti in capitala, probabil ca preturile mari nu mai sunt o surpriza pentru tine. Totul este scump, incepand de la cazare, pana la transport si alimente. Atunci cand vii din alte orase si vrei sa te cazezi in Bucuresti pe termen scurt, mediu sau lung, probabil ca vei fi surprins de preturile mari la orice forma de cazare, in special daca vei apela la hoteluri sau pensiuni.

Ce tipuri de cazare vei gasi in Bucuresti

Daca alegi sa te cazezi la un hotel ultracentral, asteapta-te la preturi mari sau foarte mari. Poti plati si cateva sute de euro pe noapte.  Daca te vei adresa unei pensiuni, vei vedea ca preturile nu sunt foarte diferite de cele practicate de hoteluri. Probabil ca nu vei scapa fara sa platesti cel putin cateva sute de lei pe noapte pentru o camera modesta, intr-o locatie nu tocmai centrala.

Cum sa alegi cea mai buna oferta de cazare

Pentru ca stim cat de greu este sa gasesti o oferta de cazare avantajoasa in Bucuresti, East Comfort si-a propus sa le ofere celor care au nevoie de astfel de servicii cele mai bune oferte de pe piata la ora actuala. 

Poti gasi in selectia noastra apartamente cu o camera, doua si trei camere ce pot fi inchiriate pe termen scurt, mediu sau lung. Pretul pe noapte scade pe masura ce creste perioada de sedere in apartament.  Este important de stiut ca serviciile oferite sunt ireprosabile, apartamentele sunt foarte bine amplasate astfel incat sa puteti ajunge rapid in centru, aveti parte de intimitate, curatenie si liniste.

Daca in perioada urmatoare aveti drum prin Bucuresti sau daca vreti sa va planificati din timp un concediu sau o calatorie de afaceri, aruncati un ochi pe oferta noastra pentru a va convinge de numeroasele avantaje ale cazarii in regim hotelier in capitala.

Ne puteti contacta la telefon 0728 07 00 07,  la adresa de email eastcomfort@gmail.com sau completand formularul disponibil pe site.

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va ajuta si pentru a va asigura ca sederea in Bucuresti va fi o experienta placuta. Nu ezitati sa ne contactati pentru rezervari sau intrebari.