Cultura și extravaganța istorică a Germaniei, îi copleșește și îi uimește pe cei care vizitează și explorează această țară. La fel că atracțiile sale turistice, shoppingul în Germania poate fi, de asemenea, o experiență extrem de satisfăcătoare.

Puteți găși cele mai bune magazine de lux, precum și magazine de tip boutique. Fiecare oraș important are o stradă comercială vibrantă care oferă ceva unic și interesant pentru shopping.

Dacă plănuieșți să călătoreșți în Germania pentru shopping poți alege că metodă de călătorie: autocarul. Alege o firmă care se ocupă cu transport persoane România Germania și planifică-ți călătoria pentru shopping. Cursele sunt aproape în toate orașele din Germania.

Cei de la Rennen, o firmă de transport cu experiență de peste 10 ani, oferă serviciul de curierat Germania România, servicii de calitate la un preț accesibil. Unul dintre cele mai importante aspecte pe care le luam în considerare atunci când trimitem un colet este siguranța. Poți transporta cu încredere articole fragile sau electronice, deoarece se vor asigura că acestea să nu sufere nici un fel de daune.

Să vedem cele mai bune destinațîi de cumpărături.

1. Schildergasse, Köln – cea mai aglomerată stradă comercială din Europa

Considerată a fi cea mai aglomerată stradă comercială din Europa, Schildergasse din Köln are o lungă istorie care datează din vremurile antice romane. Astăzi se numără printre cele mai bune locuri pentru cumpărături din Germania.

2. Zeil, Frankfurto

Cunoscută și sub al cincilea bulevard al Germaniei, această stradă comercială din Frankfurt este o încântare pentru iubitorii de shopping. Zona dintre Konstablerwache și Hauptwache este căptușită cu cele mai bune magazine internaționale de brand și buticuri șic.

3. Konigsallee & Schadowstrasse, Dusseldorf – un loc elegant pentru unele cumpărături de lux

În inima orașului Dusseldorf, această promenadă de lux, este un loc elegant pentru unele cumpărături de lux din Germania. O altă destinație fantastică pentru cumpărături, cea mai lungă și populară stradă comercială din Dusseldorf, Schadowstrasse, are mai mult de 200 de magazine care oferă tot ce ți-ai putea dori.

4. Ku’damm, Berlin – Cea mai populară stradă comercială din Berlin

 Cel mai bun loc pentru a petrece timpul și a petrece o seară plăcută la shopping. Obțineți doza de cele mai noi tendințe de modă și alegeți câteva lucruri de clasă de la magazinele Armâni, Chanel, YSL și altele. Există o mulțime de cafenele pe tot parcursul unde puteți savura o cafea pentru a vă odihni picioarele obosite, care este unul dintre cele mai bune lucruri de făcut în Germania.

8. Ingolstadt Village Designer Outlet

Pentru o experiență de cumpărături ușor diferită, mergeți la acest sat comercial din Germania, care găzduiește branduri de design de talie mondială precum Prada, Coach, Gucci și Versace. La doar o oră distanță de Munchen, locul este bun atât pentru turișți, cât și pentru cumpărători. Puteți obține câteva reduceri bune în timpul vânzărilor promoționale anuale la produse de marcă. Cu restaurante și cafenele, satul Ingolstadt oferă o experiență de cumpărături relaxată, departe de agitația orașului.

Fiecare oraș din Germania are propriile sale străzi comerciale fermecătoare și magazine de tip boutique, unde vă puteți aproviziona cu produse germane prin excelență, suveniruri minunate și etichete de designer. Așadar, planificați în curând o călătorie în Germania  cu Rennen și pregățiți-vă să explorați shoppingul și călătoria.