Cea de-a șasea ediție a Crosului pentru Viață va avea loc sâmbătă, 14 martie 2020, ȋn Parcul „Alexandru Ioan Cuza” (IOR) din București. Întrecerea va cuprinde două curse dedicate adulților (3 și 11 km), urmate de un cros al copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani.Fondurile colectate au, ca de obicei, destinație caritabilă. Vor fi utilizate de Centrul „Sfânta Alexandra Împărăteasa” pentru sprijinirea femeilor aflate în criză de sarcină.

Mesajul nostru către toți cei care se gândesc să participe la Crosul pentru Viață, fie ca alergător sau ca voluntar, este acesta: Veniți alături de noi pentru că veți face un lucru benefic! Sportul este un lucru benefic sănătății noastre, vieții noastre. Ȋn același timp veți face o faptă bună! Veți dărui sprijin și o mângâiere sufletească mămicilor ȋn criză de sarcină și copiilor acestora, care au nevoie de noi, au nevoie să le fim alături. (Eliza Maria Cloțea, președinte Asociația Studenți pentru Viață)

Farmecul Crosului pentru Viață este dat de prezența unui număr foarte mare de voluntari. Anul trecut am avut peste 50 voluntari la intersecții de alei, la predarea pachetelor de start, la punctele de hidratare și alimentare, la sosire, la predarea medaliilor, la direcționarea sportivilor spre zona de start-sosire. Fiecare om care se implică ȋn calitate de voluntar are un rol foarte important ȋn organizarea evenimentului! (Tudor Buțu, președinte Pegas Triatlon Club)

Crosul pentru Viață este organizat de Asociația „Studenți pentru Viață” ȋn parteneriat cu „Pegas Triatlon Club” și „Asociația Succes ȋn Educație și Sport”.

Cei care doresc să participe pot completa formularul online de pe site-ul www.crosulpentru­viata.ro