Ti-sa intamplat sa spui ceva nepotrivit? Ai facut ceva care a afectat-o? Cu totii gresim cateodata, insa e bine sa stii cum sa iti repari greselile si sa inveti din ele pentru a nu a le mai repeta. Daca ai gresit fata de ea si acum este suprata pe tine, este posibil sa o poti face sa te ierte cu un cadou special. Alege pentru ea un buchet de flori de la o florarie online Bucuresti prin care sa ii spui ca iti pare rau.

Comanda florile online si le primesti acasa in doar cateva ore, daca locuiti la adrese diferite, poti sa ii trimiti florile direct la adresa ei pentru a-i face o surpriza, cu siguranta o sa fie foarte fericita cand curierul ii aduce florile.

Ce flori poti oferii atunci cand vrei sa ii spui ca iti pare rau. Comanda flori online daca vrei sa o surprinzi cu adevarat.

Daca ai gresit si vrei sa iti repari greseala, florile te pot ajuta. Florile sunt capabile sa transmita cele mai intense mesaje. De la iubire, la pareri de rau, sau chiar condoleante. Florile sunt cele care spun lucurile pe care cuvintele nu le pot rostii. Iar acum poti comanda flori online prin care sa ii spui iubitei tale ca iti pare rau. Iata mai jos ce flori poti oferii atunci cand spui „iarta-ma”.

  1. Ai uitat de ziua ei de nastere, sau ai ratat un eveniment important in familie, iar acum este supratata pe tine? Alege un buchet de garoafe prin care sa iti ceri iertare. Poti sa oferi un buchet cu un mix de flori si garoafe. De cele mai multe ori, lucrurile pe care unul le considera neinsemnate, pot fi importante pentru celalalt. Spune-i ca iti pare rau printr-un buchet de flori si ai grija ca de acum inainte sa iti treci in calendar toate evenimentele, ca sa nu mai poti rata nici unul.
  2. Laleaua alba. Lalelele in general semnifica noi inceputuri. Cu un buhet de lalele albe nu doar ii spui ca iti pare rau, ci si ii spui ca ai vrea sa o luati de la capat. Semnificatia lalelei albe este tocmai pace si iertare, deci cu siguranta un buchet de lalele albe este potrivit pentru a fi oferit atunci cand vrei sa iti ceri iertare. Poti alege un buchet doar cu lalele albe, sau o cutie cu flori cu lalele pentru un cadou mai elegant pe care il poate tine pe birou.
  3. Trandafiri si crini. Daca vrei sa iti repari greseala, incepe prin a-i oferii un buchet de trandafiri si crini. Trandafirii albi semnifica o iubire pura si neconditionata. Iar crinii semnifica devotament, deci cu siguranta sunt potriviti pentru a-i spune persoanei iubite ca iti pare rau. Poti inlocui tranafirii albi si cu trandafiri rosii care semnifica iubirea, daca vrei ca buchetul tau sa aibe un pic de culoare.
  4. Cu siguranta una din florile preferate de marea majoritate a femeilor din intreaga lume este orhideea. Chiar daca cele mai multe din iubitoarele de orhidee au aceasta floare in ghiveci, tu poti alege sa ii oferi un buchet de orhidee. Alege un buchet de orhideea alba prin care sa ii spui ca iti pare rau si vrei sa iti ofere sansa pentru a-ti indrepta greseala. Din toate orhideele, cea alba semnifica sinceritate, deci este ideala pentru a-i spune ca iti pare rau.

Poate ca ai nevoie de mai mult de un simplu buchet de flori ca sa fi iertat. Florile au rol doar ca sa o faca sa uite pentru o clipa de greseala pe care ai facut-o, dupa ce ii oferi florile, ar fi bine sa aveti o discutie in care sa va impacati.

Comanda de la o florarie online flori prin care spui „Iarta-ma!”

Chiar daca uneori lucurile pot parea dificile, exista o rezolvare pentru toate. Asigura-te ca spui lucurile din suflet si indiferent de greseala ta, daca vrei ca situatia sa nu se repete, pentru ca e posibil ca data viitoare florile sa nu te mai ajute. Intra acum pe website ul florariei online si comanda buchetul de flori prin care vrei sa ii spui ca iti pare rau.