Dacă ți-ai mutat afacerea într-un nou spațiu de lucru, atunci ai oportunitatea de a personaliza locul după ultimele tendințe. Studiile arată că spațiul de lucru are un impact mare asupra bunăstării angajaților, dar și a clienților. O ambiantă plictisitoare și întunecată îi va face să se simtă obosiți, stresați și deprimați. Indiferent de afacerea pe care o conduci, spațiul de lucru trebuie să fie personalizat cu logo-ul companiei, cu reducerile pe care le ai sau cu orice crezi că ți-ar face angajații și clienții mai fericiți. Dacă vrei să afli cum îți poți pune amprenta în noul loc, citește în continuare acest articol.

TOP 3 lucruri de care ai nevoie pentru un ambient potrivit

Iluminatul

Iluminatul este un aspect important la locul de muncă. Fie că optezi pentru lumină naturală, fie pentru cea artificială, cu cât iluminarea va fi mai bună, cu atât spațiul va fi mai primitor, iar angajații și clienții nu vor mai fi atât de stresați. Lumina naturală este cea mai bună pentru un ambient relaxant însă, dacă acest lucru nu este posibil, asigură-te că în birou sau în magazin există suficientă lumină artificială.  

Decorarea biroului

Orice temă ai ales pentru spațiul de lucru, nu e niciodată greșit să decorezi cu un canvas sau cu casete luminoase. Poți opta și pentru plante care necesită puțină întreținere și, astfel, vei avea și un spațiu verde care să contribuie la reducerea nivelului de stres. Adaugă citate motivaționale și oferă libertate angajaților să-și decoreze birourile în mod individual. Pune-le la dispoziție materialele de care au nevoie: foarfeci, benzi magnetice și folii de decor. 

Folii imprimabile

Experții spun că, pentru a exista o motivație zilnică a angajaților, trebuie să fie asigurat un decor unic și plăcut al spațiului în care aceștia lucrează, din punct de vedere estetic. Foliile imprimabile sunt o metodă excelentă de a personaliza spațiul de lucru cu diverse aplicații ce pot fi plasate în puncte cheie. Acestea se lipesc pe diferite suprafețe, atât interioare, cât și exterioare și pot fi folosite pentru promovarea logo-ului, pentru a informa clienții de viitoarele campanii sau pentru un decor abstract. Poți alege din mai multe variante de pe E-algernon, în funcție de nevoile tale, dar și de buget. Alege ce ți se potrivește și decorează noul spațiu cu ajutorul foliilor imprimabile!

Poate fi provocator, dar și distractiv să decorezi spațiul de lucru. Ambianța, confortul și atractivitatea din birouri va contribui la bunăstarea angajaților, dar și a clienților. Nu este suficient ca mobilierul să fie confortabil, este nevoie și de spații verzi și decorațiuni creative. Investește în decoruri de calitate, care să promoveze logoul și ideologia companiei tale!

Sursa foto: pexels.com