Vrei să pui bazele unui business? Dacă vrei să deschizi o parcare privată, pe care să o închiriezi șoferilor auto, ideea este una excelentă. De ce? Un număr mare de oameni preferă să își lase mașinile aproape de aeroport, de exemplu, atunci când pleacă în vacanță cu avionul.

Pe lângă un spațiu generos, însă, îți este necesar și un Ticketing Software: https://www.helinick.ro/solutii/securitate-electronica/, cu ajutorul căruia să oferi acces utilizatorilor în perimetru tău și, totodată, să obții venituri corecte, în conformitate cu prețurile pe care le practici.

Ticketing Software – ce este?

Ticketing Software este programul prin care poți oferi acces șoferilor în perimetrul tău. Mai exact, automatul de la intrare eliberează câte un tichet pentru fiecare utilizator, tichet pe care sunt imprimate următoarele informații:

•           numărul de înmatriculare al mașinii;

•           ziua de acces;

•           ora de acces.

Practic, atunci când un utilizator obține tichetul de acces, barierele pe care le instalezi la intrarea în parcare se ridică automat. Atunci când utilizatorul dorește să părăsească parcarea, barierele se ridică din nou automat, însă numai dacă șoferul a achitat taxa aferentă.

Te bucuri de un business unde nu ai nevoie de angajați

Datorită sistemului de tichetare în care investești la început, nu mai ai nevoie de un angajat, care să stea în parcare, pentru a elibera chitanțe șoferilor și nici pentru a monitoriza când sosește fiecare utilizator. Sistemul de tichetare face totul pentru tine. Astfel, totul devine mai ușor, atât pentru tine, ca antreprenor, cât și pentru șoferii ce doresc să îți folosească parcarea privată.

Cele mai prolifice spații pentru parcările private

Înainte de a decide unde să îți deschizi o parcare, este bine să iei în calcul că aceastea va fi foarte căutată dacă:

•           se află aproape de un aeroport, pentru că șoferii vor să se bucure de confort și să își lase autoturismele aproape de zona din care pleacă cu avionul;

•           este aproape de un centru comercial;

•           este aproape de un centru expozițional;

•           este aproape de o clădire de birouri.

Luând în considerare toate aceste elemente, îți va fi mai ușor să decizi unde este cel mai convenabil să deschizi o parcare privată.

Avantajele utilizării sistemului de tichetare

Softul de tichetare, pe care îl ai la dispoziție este unul extrem de bine gândit, datorită căruia obții o gamă largă de avantaje:

  • știi în permanență cine, când a intrat în parcarea privată;
  • tichetul pe care fiecare șofer îl folosește te ajută să determini prețul pe care utilizatorul trebuie să îl plătească la finalul șederii sale;
  • eviți erorile umane, din cauza cărora poți pierde bani;
  • parcarea devine una autonomă, unde nu este nevoie decât de mentenanță periodică
  • barierele se ridică automat, fie că șoferii vor să intre în parcare sau vor să iasă;
  • obții venituri pasive, fără să ai nevoie de forță de muncă manuală.

Helinick.ro îți propune o varietate de sisteme moderne, în baza cărora îți poți gestiona afacerea mai simplu decât până acum. Online descoperi Nurse Call Systems Helinick, sisteme anti-efracție, precum și sisteme de tichetare moderne – toate proiectate pentru a te ajuta să gestionezi mai ușor accesul într-un perimetru sau comunicarea dintre 2 părți.

Date de contact:

Email: office@helinick.ro

Telefon: +(4021) 404 44 44, +(4021) 404 44 00