Hidroizolația este una dintre cele mai importante lucrări, pe care trebuie să le ai în vedere pentru propria casă atunci când îți ridici un imobil.

De ce? Aceasta acționează precum o barieră împotriva infiltrațiilor de apă, iar pentru a te asigura că obții rezultatele dorite, de preferat este să apelezi la o echipă specializată, care se ocupă de servicii hidroizolatii de top. Doar lăsând montarea materialelor hidroizolante în seama unor experți, vei avea certitudinea că acestea sunt montate corect. Află mai multe despre servicii hidroizolatii de aici.

Când este indicat să apelezi la servicii hidroizolatii?

Ideal este să încorporezi hidroizolația în structura casei, în timp ce ridici imobilul, pentru că astfel îți protejezi locuința cel mai bine de infiltrațiile de apă periculoase. Este adevărat că te poți ocupa de acest aspect și mai târziu, însă va fi mai costisitor și mai dificil să montezi hidroizolația astfel.

În ziua în care specialiștii îți aplică materialele hidroizolante, afară trebuie să fie cel puțin 5 grade Celsius, iar condițiile meteo să fie prielnice. De exemplu, ploaia ar împiedica montajul.

Care sunt zonele de la nivelul locuinței pe care este recomandat să le izolezi?

De regulă, ideal este să izolezi cu precădere zonele care sunt expuse umidității cel mai mult. Așadar, ia în considerare următoarele spații:

 • băile;
 • bucătăria;
 • fundația casei;
 • fundația terasei;
 • fundația piscinei;
 • acoperișul.

Toate acestea sunt locuri pe unde apa își poate face loc în timp, însă cu ajutorul hidroizolației te ferești de umiditate, de igrasie, dar și de mucegai și previi reparațiile costisitoare.

servicii hidroizolatii

Ce materiale hidroizolante ai la dispoziție?

Foarte important este să știi și care sunt produsele spre care te poți orienta, astfel încât să îți fie mai simplu atunci când începi sesiunea shopping. De exemplu, poți investi în:

 • membrane cu bitum – sunt extrem de practice și durabile totodată. Le găsești în magazinele de specialitate sub formă de rulouri, pe care specialiștii le manevrează foarte simplu. Cât despre aplicarea acestor produse, ea se face cu ajutorul tehnicii de lipire la cald;
 • membrane lichide – îți sunt de ajutor mai ales acolo unde ai multe colțuri și vrei să te asiguri că întreaga suprafață este perfect sigilată și protejată de umiditate;
 • membrane din PVC – aplicabile tot prin tehnica de termosudare, membranele din PVC sunt extrem de rezistente, având o durată de viață de până la 25 de ani.

Avantajul de care te bucuri atunci când colaborezi cu experți în aplicarea hidroizolațiilor este acela că ei știu cum să lucreze cu oricare dintre materialele pe care le preferi, rezultatele fiind întotdeauna unele excelente.

Ce beneficii îți asigură o hidroizolație de top?

Pentru a fi sigur că iei decizia corectă în privința hidroizolației, trebuie să ai în vedere și beneficiile pe care o astfel de lucrare ți le asigură:

 • îți protejezi locuința în mod eficient de infiltrațiile de apă;
 • previi dezvoltarea igrasiei, a mucegaiului și a bacteriilor;
 • îmbunătățești structura locuinței în toate zonele vulnerabile, mai ales în colțuri;
 • durata de viață a hidroizolației ajunge chiar și până la 25 de ani.

Comandă direct de pe Internet produsele de care ai nevoie

Alegând să comanzi materialele hidroizolante din mediul online, economisești timp prețios. De asemenea, ai la dispoziție descrieri detaliate, precum și fotografii reprezentative, care  te vor ajuta să iei cea mai bună decizie pentru propria locuință.

Hidroizolații-Terase.roeste partenerul tău de încredere, la care poți apela atunci când ai nevoie de produse de calitate. De aici poți comanda hidroizolatii pvc: https://www.hidroizolații-terase.ro/hidroizolatii-pvc/, dar și membrane bituminoase ori lichide, datorită cărora să beneficiezi de confort și durabilitate.